Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ

Στο Χαμηλό του Κιλκίς κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική ο Σταύρος Φωτιάδης.
   Στα δέκα του χρόνια βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει μουσική στο ωδείο, ενώ μόλις στα δεκαπέντε του χρόνια παίρνει το βαρύ χρίσμα του καλλιτέχνη και ξεκινά ως επαγγελματίας μουσικός. Παράλληλα τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα ενώ το πρωί συνεχίζει κανονικά ως μαθητής.
   Από την ηλικία όμως των 20 και μετά επικεντρώνει τους προσανατολισμούς του μόνο στο τραγούδι και αργότερα παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Το είδος δε του τραγουδιού που τον αντιπροσωπεύει είναι το ερωτικό λαϊκό τραγούδι κι αυτό υπερασπίζεται σε όλα τα χρόνια της καριέρας του.
   Στην πορεία της καριέρας του έχει κυκλοφορήσει δεκατέσσερις προσωπικούς δίσκους ενώ συμμετέχει και σε διάφορα άλλα CD όπως «Μια βραδιά στη Σαλονίκη» όπου έγινε και χρυσός μαζί με τον Πασχάλη Τερζή και τον Ζαφείρη Μελά, και «Αστέρια του Βορρά».
Τραγούδια του που έγιναν επιτυχίες και αγαπήθηκαν από το κοινό είναι: «Μια κουβέντα θα πω», «Εγώ δεν έπινα», «Ηθοποιός», «Τα καλύτερά μου χρόνια», «Πιες ένα ουίσκι», «Η αδιαφορία σου» και πολλά άλλα.
   Αυτό το διάστημα, εμφανίζεται στο CINEMA LIVE στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα, ετοιμάζει την καινούρια δισκογραφική του δουλειά, από την οποία τρία τραγούδια κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο με τίτλο «Στο καλό», «Ρώτα το φεγγάρι» και «Από δω και μπρος».
   Ότι και να πούμε είναι λίγο, γνωρίζω προσωπικά τον Σταύρο χαίρομαι που τον έχω φίλο μάλιστα συνεργαστήκαμε και σε τρείς συναυλίες μια στην Θεσσαλονίκη και 2 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας . Στο είδος του είναι πολύ καλός έως τεράστιος θα έλεγα.
Είναι ένας καλοσυνάτος άνθρωπος που αγαπάει την οικογένεια του και την δουλειά του και πάνω από όλα αγαπάει την ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ :''ΣΤΟ ΚΑΛΟ''
αρθρο:Bασίλης Μπαρλάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.