Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Oι Skelters Live στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών στην Ανοιχτή σκηνή την Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

The Skelters

Το Αγγλόφωνο Rock συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, θα εμφανιστεί στην Ανοιχτή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών την Τρίτή 24 Ιουλίου 2012 στα πλαίσια των καλοκαιρινών εμφανίσεων τους και

θα παρουσιάσουν τραγούδια από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά "Explain To Me", νέα δικά τους κομμάτια καθώς και διασκευές από Beatles, U2, John Lennon, Elvis Presley, Queen, Oasis, Rolling Stones, κ.α σε ένα μοναδικό Rock 'n Roll show που ξέρουν καλά να δίνουν!
Let's Go Party!


Οι Skelters είναι μια σύγχρονη Rock ‘n Roll μουσική μπάντα με αγγλόφωνο στίχο.
Χαρακτηριστικό στοιχείο των live εμφανίσεων τους, είναι το show που προσφέρουν, η χορευτική διάθεση που δημιουργούν στο κοινό όταν διασκευάζουν Rock 'n Roll επιτυχίες των '50s και '60s όπως και οι απεριόριστες φωνητικές ικανότητες του τραγουδιστή, τα μελωδικά φωνητικά τους (έχοντας πάντα ως πρότυπα τους Beatles και τους Queen) και η δυναμική σκηνική τους παρουσία. Άλλωστε οι Skelters έχουν εντυπωσιάσει το κοινό της χώρας και όχι μόνο με τις επιλεγμένες και πολύ δουλεμένες αφιερωματικές βραδιές σε γνωστούς και δύσκολους καλλιτέχνες (Beatles, John Lennon, Queen, U2, Elvis Presley).
Επίσης έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης σε live εμφανίσεις τους όπως τους ZZ Top, Pavlov’s Dog, τον Louisiana Red, τον Paul Di Anno(Iron Maiden), Don Dokken, Iron Butterfly, Steve Harley & Cockney Rebel, Puressence καθώς και ιστορικά συγκροτήματα της Ελλάδος όπως οι Blues Wire, George Gakis κ.α.
Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλεία με τίτλο "Explain To Me" από την Pan Vox/Legend.
Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τους videoclip στο τραγούδι "See How Much I Love You" ενώ τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερο videoclip στο ομότιτλο τραγούδι του πρώτου δίσκου τους "Explain To Me".
Αυτόν το καιρό βρίσκονται στο στάδιο της μίξης δύο νέων κομματιών τους του Alternative rock "Nothing At All" και του Μπητλικού "Stay With Me Tonight".

Official Site: http://www.skelters.gr/

Official Youtube Channel: http://www.youtube.com/TheSkelters

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002472225559
Official Facebook Fan Page:http://www.facebook.com/pages/The-Skelters/27383806148

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
Ώρα Έναρξης: 21:30
Είσοδος Ελεύθερη



ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΔΙΑ city news ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ " SKELTERS " ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ !!!

Aρθρο Βασίλης Μπαρλάκας
Βασίλης Μπαρλάκας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.