Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΡΗ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ!!!

 
Έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στο μπλόγκ ΚΑΡΔΙΑ city news την Νέρη Καζαντζίδου, μία καταπληκτική τραγουδίστρια με απέραντες φωνητικές δυνατότητες και πολύ όμορφο κορίτσι, που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον με το ταλέντο της…
Η Νέρη Καζαντζίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα.
Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τη μουσική κάνοντας μαθήματα πιάνου και φωνητικής. Η επαγγελματική της πορεία ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη παράλληλα με τις σπουδές της στις Οικονομικές Επιστήμες.
Συνεργάζεται με πολλούς γνωστούς και αξιόλογους καλλιτέχνες και το 2009 κατεβαίνει στην Αθήνα όπου και συνεχίζει τις εμφανίσεις της.
Όπως φαίνεται το 2012 είναι η χρονιά της αφού το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ''ΛΥΡΑ ΜΑΓΙΣΣΑ'' παίρνει τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις!
Η ιδιαίτερη φωνή της σε συνδυασμό με τη καταπληκτική σκηνική της παρουσία είναι η συνταγή της επιτυχίας της.
Το δεύτερο τραγούδι της με τίτλο ''ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΡΥΘΜΟΣ'' έρχεται να μας ξεσηκώσει με το δικό του ρυθμό!!!

Από την ομάδα του ΚΑΡΔΙΑ city news έχουμε εντυπωσιαστεί από την καταπληκτική ερμηνεία της Νέρης και μην ξεχνάμε ότι οι δημιουργοί των δύο
Τραγουδιών που θα ακούσουμε παρακάτω είναι στην μουσική ο Ανδρέας Δαφαράνος, στον στίχο ο Κωνσταντίνος Γκοτσούλιας και στην ενορχήστρωση ο Χρήστος Μόραλης… Ας τους ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία!!!!

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Άρθρο: Βασίλης Μπαρλάκας                           

Βασίλης Μπαρλάκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.