Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΡΑΛΗΣ… ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ & Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ…

 
 Με αφετηρία την ακριτική Ορεστιάδα, ο Χρήστος ξεκινάει από πολύ νωρίς το μουσικό του ταξίδι.
Σε μικρή ηλικία γράφεται στο Ωδείο, μαθαίνει ηλεκτρική κιθάρα και πιάνο και έτσι μπαίνει ενεργά στα μουσικά δρώμενα. Μετά από τις πρώτες του σπουδές στο Ωδείο, ταξιδεύει στην Ιταλία όπου γράφεται στη Νομική Σχολή και αργότερα στην Αγγλία, όπου τελειώνει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εκεί έρχεται σε επαφή με την ιταλική pop και τη βρετανική rock σκηνή, αποκτώντας επιρροές καθοριστικές για τη μετέπειτα μουσική του πορεία.
Πίσω στην Ελλάδα, σπουδάζει ανώτερα θεωρητικά της μουσικής (Φούγκα) με καθηγητή τον Ευάγγελο Κοκκόρη και παράλληλα κάνει φωνητική με τη Julie Massino, τη Σοφία Βόσσου και την Τερέζα Παναγιωτοπούλου.
 Τον Ιούλιο του 2010 κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο το όνομα του. Σε μουσική του Άρη Κλεισούρα, του Δημήτρη Αγγελίδη και του ίδιου του Χρήστου Μόραλη και σε στίχους της Σάνυς Μπαλτζή, του Άρη Κλεισούρα, του Νίκου Κεραμίδα και του Νίκου Παρασύρη. Τον Δεκέμβριο του 2011 κυκλοφορεί το ‘Δεν υπάρχεις πουθενά’ σε στίχους και μουσική του Άρη Κλεισούρα, ενώ τον Ιούνιο του 2012 μας παρουσιάζει το ‘Ολα είσαι εσύ’ σε στίχους του Νεκτάριου Τυράκη και μουσική του Χρήστου Μόραλη. Τον Ιανουάριο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι σε Αγγλικό σε Αγγλικό στίχο από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αγγλία, σε μουσική OneLove Project & Christo Morali και στίχο OneLove Project…
 Και τώρα ξαναμπαίνει σε στούντιο για την δεύτερη δισκογραφική δουλειά… Αναμένουμε λoιπόν…
Τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα και σε μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και κοντά σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως η Tereza (Παναγιωτοπούλου) και ο Νίκος Βέρτης. Το καλοκαίρι του 2012 συμπράττει μουσικά επί σκηνής με την Κωνσταντίνα για μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Είναι επίσης καθηγητής μουσικής και ηλεκτρικής κιθάρας όπως επίσης μουσικός παραγωγός-ενορχηστρωτής και συνθέτης.
 Έκανε μια σειρά εμφανίσεων κάθε Πέμπτη στο Bourbon στην Γλυφάδα και τώρα δίνει την τελευταία του παράσταση στης 7 Μαρτίου όπου η rock μουσική με την funky kαι την disco ενώνονται μοναδικά σε μια ατμόσφαιρα party !
Μαζί του η Χρύσα Σιγάλα !!
στις 22:30 – Είσοδος ελεύθερη

Το μπλόγκ μας ΚΑΡΔΙΑ city news εύχεται στον Χρήστο καλή επιτυχία!!!
Ακούστε τρία τραγούδια του Χρήστου Μόραλη και ελπίζουμε να τα αγαπήσετε όπως κι εμείς…

Άρθρο: Βασίλης Μπαρλάκας                         
Βασίλης Μπαρλάκας


 
 
 
                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.