Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ & ΝΕΟ CD & ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΜΟΥΝΙΑ live ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-11-ΜΑΗ!!!

 Ο Γιώργος Γιασεμής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία βρίσκεται σε ιερούς χώρους και ψέλνει, μιας και είναι λάτρης της βυζαντινής μουσικής, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και κιθάρας.

Τελειώνοντας το σχολείο και μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας, κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού σε Αθηναϊκές πίστες, αρκετές επαρχιακές πόλεις και εξωτερικό ( Γερμανία-3 μήνες ), όπου γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός.
Το 2002 μετά από μια σεζόν στο Romeo, ο τότε μαέστρος του Θεόφιλος Αναστασιάδης τον προτρέπει να ανηφορίσει μαζί του στη Θεσσαλονίκη, όπου και ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Γοργόνες και μάγκες τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Η Νύφη του Θερμαϊκού τον μαγεύει, οι Θεσσαλονικείς τον αγκαλιάζουν και μένει εκεί για 8 ολόκληρα χρόνια! Σ’ αυτό το διάστημα καταγράφει ένα ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα, τραγουδώντας για 7 σεζόν-3,5 χρόνια συνεχόμενα, 7 ημέρες την εβδομάδα στις Μούσες!

Στην αγαπημένη του πόλη εντάσσεται στην δισκογραφία, με τραγούδια που γίνονται φοβερές επιτυχίες στην Βόρεια Ελλάδα ( όπως τα ακόμα σ’ αγαπάω, συγνώμη, χίλια κομμάτια, νιώσε με, να ‘ξερες, τελικά και τέλος πάντων )! Το 2007 φεύγει από της Μούσες έπειτα από παρότρυνση του φίλου του Φώτη Δασκαλάκη και του επιχειρηματία Γιώργου Ποζίδη και ξεκινάει εμφανίσεις στο Gala. Συγχρόνως, κυκλοφορεί το τραγούδι « Για σένα να πεθάνω » σε στίχους Χριστόδουλου Σιγανού, Βαλεντίνο και μουσική Χριστόδουλου Σιγανού. Το συγκεκριμένο κομμάτι γνωρίζει πανελλαδική επιτυχία και απογειώνει τον Γιώργο, κάνοντας τον γνωστό πλέον σε όλη την Ελλάδα!
Στην συνέχεια έρχονται μεγάλες συνεργασίες με σπουδαία ονόματα του χώρου, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης και η Δέσποινα Βανδή. Στη Θεσσαλονίκη ηχογραφεί το διπλό cd Μαμούνια Live, το οποίο γίνεται πλατινένιο ( σημαντική η βοήθεια της Plus Rec-Universal και του φίλου του Χάρη Πρώϊου ).

Για μια ακόμη φορά η πόλη που λατρεύει παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή του, αφού εκεί τον ανακαλύπτει ο Φοίβος ( με την συμβολή του Αλέκου Γαβριηλίδη – Πανόραμα 9.84 )και ξεκινάει συνεργασία μαζί του με πρώτο τραγούδι το ‘Ούτε κρύο ούτε ζέστη’ , ενώ εντάσσεται στο δυναμικό της Spicy τον Φεβρουάριο του 2011!

Ο Γιώργος είναι βέρος Αθηναίος, ο ίδιος δηλώνει Σαλονικιός…
Χόμπι: Κιθάρα, μηχανοκίνητος αθλητισμός, ψαροντούφεκο, καταδύσεις και ποδόσφαιρο.

 * Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και μου έκανε εντύπωση οι αντοχές του όταν τραγουδούσε στις Μούσες. Μιλάμε να τραγουδάει 7 ημέρες την εβδομάδα για 3,5 χρόνια, είναι μεγάλη υπόθεση και μπράβο του. Αγάπησε όντως την Θεσσαλονίκη όπως τον Αγάπησε και ο κόσμος της. Και να λοιπόν ήρθε η ώρα να αρθογραφήσω κάτι γι αυτόν με αγάπη…
 ΕΝΑΡΞΗ…ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ LIVE
 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ »!!!


• ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ « ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ », « ΤΙ ΠΕΡΝΩ » & « ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ »

ΆΡΘΡΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΛΑΚΑΣ  
Βασίλης Μπαρλάκας


ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ(NEW SONG 2012) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.