Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

XAΡΡΥ ΚΛΥΝΝ:ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

   Έχουμε την μεγάλη τιμή και χαρά να φιλοξενήσουμε στο blogg μας τον πολύ μεγάλο αυτόν ηθοποιό και αξιόλογο καλλιτέχνη!Ο λόγος για τον Χάρρυ Κλύνν βέβαια ,ο οποιος έχει μπεί στην καρδιά πολλών ελλήνων θαυμαστών.Ολοι γνωρίζουμε τα έργα του και την επιτυχημένη πορεία του.Ενας αξιόλογος άνθρωπος,αγωνιστής,με μεγάλη αγάπη για την Πατρίδα του και που είναι πάντα κοντά στον κόσμο.Επίσης ο Χάρρυ Κλύνν δεν ξεχνάει ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα του την Θεσσαλονίκη.Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης,οπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στην θεσσαλονίκη στις 7 Μαίου του 1940 απο τον Νίκο Τριανταφυλλίδη και την Κυριακή.Εχει μια αδερφή την Στέλλα.Η συζηγός του ονομάζεται Χαρίκλεια και έχουνε αποκτήσει μαζί δύο γιούς,τον Νίκο και τον Απόστολο και μια κόρη την Κυριακή,καθώς επίσης και και μια εγγονή.
  Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη ο Χάρρυ Κλυνν εκδηλώνει το συγγραφικό και υποκριτικό του ταλέντο από μικρή ηλικία. Το 1958, ξεκινώντας από μια βραδιά ταλέντων του Γ. Οικονομίδη, μετακομίζει στην Αθήνα απ’ όπου ξεκινά την καλλιτεχνική του σταδιοδρομία. Μέσα σε οχτώ χρόνια κατορθώνει να διακριθεί και να έχει σημαντική πορεία στο χώρο των νυχτερινών κέντρων, κυρίως και των καμπαρέ. Στις αρχές της δεκαετίας του 60 γυρίζει τις πρώτες του κινηματογραφικές ταινίες και κάνει τις πρώτες του θεατρικές εμφανίσεις στα θέατρα «ΑΚΡΟΠΟΛ» και «ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ». Από το 1964 έως το 1974 ζει και εργάζεται στη Β. Αμερική και διαπρέπει ως συγγραφέας και stand up comedian. Επιστρέφει στην Ελλάδα το 1974 και αλλάζει τη μορφή της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ευρηματικά και πρωτότυπα shows στο χώρο των νυχτερινών κέντρων και των μπουάτ. Οι δίσκοι του που κυκλοφορούν την ίδια εποχή κρατάνε για χρόνια τις πρώτες θέσεις στα δισκογραφικά charts και οι ταινίες του σπάνε όλα τα ρεκόρ των εισιτηρίων. Οι επιλεκτικές εμφανίσεις του στην τηλεόραση του χαρίζουν τον τίτλο του εμπορικότερου καλλιτέχνη της χιλιετίας (AGB) και οι παραστάσεις του στα θέατρα «ΟΡΦΕΑΣ», «ΑΛΣΟΣ», «ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ» και «ΜΙΝΩΑ» καταρρίπτουν κάθε προηγούμενο εισπρακτικό ρεκόρ. Από το 2006 μένει μόνιμα γενέτειρά του Καλαμαριά, γράφει βιβλία (κυκλοφορούν 13 βιβλία του) παίζει θέατρο, ζωγραφίζει (έξι ατομικές εκθέσεις) και ηγείται της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Καλαμαριάς.

http://www.harry-kΗ/ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗ (ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ) “ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΚΤΗ” (ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ)
lynn.gr/349




ΕΡΩΤΗΣΗ:-Κύριε Χάρρυ Κλυνν θα παρουσιάζεστε κάπου τον Μάιο;
 - ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: Ναι συνεχίζουμε μετά της εκλογές στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Αποθήκη του Μύλου και αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες στο θερινό του Μύλου,θα ανεβάσουμε την παράσταση :ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ & ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ
www.harry-klynn.gr
ΕΡΩΤΗΣΗ:-Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα μας;
-ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα που σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση… Προσοχή στις εκλογές, μακριά από τα δύο μεγάλα κόμματα… Τίποτα άλλο…


Με τον κύριο Χάρρυ Κλυνν γνωριστήκαμε σε μια Θεατρική κωμωδία "Ο Σίσυφος και το παραβάν" (Ανέβηκε στις 30.3.2009 σε εκδήλωση προς τιμήν του σκηνοθέτη Ανδρέα Βουτσινά στο κλειστό θέατρο του Δήμου Συκεών) και ο συγγραφέας του συγκεκριμένου έργου είναι ο κύριος Στέφανος Παρασκευάς.

Εμείς από την μεριά του ΚΑΡΔΙΑ city news ευχόμαστε στον κύριο Χάρρυ Κλυνν καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει…



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ...ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ !!!!

Άρθρο: Βασίλης Μπαρλάκας
Βασίλης Μπαρλάκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.