Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ

Η καρδιά σου χτυπάει, ζεις τον παλμό της μέσα στο σώμα σου και σκορπάς ανάλογα συναισθήματα που δεν μπορούν να κρυφτούν από το πρόσωπο σου.
Αλλιώς κτυπάει η καρδιά σου όταν δίνεις το πρώτο σου φιλί και πάει να σπάσει, αλλιώς όταν είσαι χαρούμενος ζεις την στιγμή, όταν είσαι λυπημένος η θλίψη σε ακολουθεί ενώ όταν φοβάσαι ψάχνεις ομίχλη να μην φαίνεσαι.
Το καλύτερο της καρδιάς σου είναι όταν είσαι ερωτευμένος, δεν νιώθεις θλίψη, δεν νιώθεις πόνο, δεν νιώθεις φόβο αλλά νιώθεις ένας διαφορετικός άνθρωπος που αντέχεις να σηκώσεις στης πλάτες σου το οποιοδήποτε βάρος. Τότε δεν σκέφτεσαι με το μυαλό αλλά με την καρδιά σου. Μπορεί να έχεις δουλειά να την παρατήσεις χωρίς να σκεφτείς της συνέπειες και να φύγεις μακριά πολύ μακριά για να βρεις το ταίρι σου που σε περιμένει κι αν σε ρωτήσουν που ήσουνα όταν γυρίσεις και βρεις το μαγαζί σου άδειο να πεις πήγα να πάρω τσιγάρα κι ας μην καπνίζεις κι ας έκανες δέκα ώρες. Δεν σε νοιάζει όμως γιατί τόλμησες όταν είσαι ερωτευμένος μπορείς να κάνεις το ποιο ακατόρθωτο πράγμα.
Όταν είσαι ερωτευμένος ζεις την στιγμή σε μία άλλη διάσταση, γίνεσαι ό ήρωας και πρωταγωνιστής της ίδιας σου της ζωής και έτσι πρέπει!
Γι’ αυτό λένε:
{ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ !!! }
Αρθρο Βασίλης Μπαρλάκας
Βασίλης Μπαρλάκας

1 σχόλιο:

  1. Προσπαθώ να σκεφτώ γιατί θέλω να αγαπήσω!Με τρομάζει να είμαι μόνη αλλά πιο πολύ να νιώθω μόνη!Το θέμα είναι ότι αγαπώντας κάποιον προσπαθούμε να αγαπήσουμε εμάς μέσα από αυτόνπερισσότερο από το να αγαπήσουμε εκείνον... Ίσως κάτι τέτοιο θέλω κι εγώ από σένα. Φοβάμαι την απόρριψη σου όσο από τον κάθε άνθρωπο , θέλω να πω πως είτε σ'αρέσει κάποιος είτε όχι η απόρριψη πονάει, ενοχλεί, και οδηγεί σε σκέψεις... Έχω μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη και τον Έρωτα όπως οι πιο πολλοί από μας , ίσως κάπου εκεί κρύβεται το λάθος μας! Μιλώντας για κάτι τόσο ύψιστο το κάνουμε να χάνει αυτό το "άπιαστο" που κρύβει η μαγεία της ύπαρξης του. Όλα αυτά τα σκέφτομαι , όταν είμαι εδώ μέσα και είμαι εδώ μέσα επειδή πιστεύω σε αυτό το συναίσθημα στον Έρωτα , την Αγάπη!Για μένα αυτά κάνουν την ζωή να μετράει , αυτά τα συναισθήματα σε κάνουν να ζεις και όχι να υπάρχεις , σε κάνουν να αντέχεις και όχι να υποχωρείς , σε κάνουν να χαμογελάς ακόμα κι αν κλαις μέσα σου!Κι όταν ένα άτομο σε κάνει να νιώθεις τόσο μα τόσο ευάλωτα , αλλά ταυτόχρονα όμορφα , ονειρεμένα , να ζεις κάθε στιγμή και να λες "να άλλο ένα κεφάλαιο στο παραμύθι μου " ,να προσπαθείς να κοιμηθείς κάθε βράδυ και εκεί που κλείνεις τα μάτια σου να χαμογελάς ξαφνικά γιατί σκέφτηκες μια λέξη του, όταν ένα τέτοιο άτομο είναι στην ζωή σου και καταφέρνει με ένα χάδι, ένα βλέμμα , ένα φιλί και ένα "σ'αγαπώ" σε κάνει να νιώθεις πλήρης, σίγουρος, ευτυχισμένος , τότε ξέρεις τι σημαίνει "ζωή" και ξέρεις ποιο είναι το νόημα της...Κι όλα αυτά τα σκέφτηκα γιατί θέλω να κρατήσεις το χέρι μου και να βρούμε αυτό το νόημα μαζί.....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.