Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΣΙΣΣΥ ΤΖΙΝΙΟΛΗ!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ

H Σίσσυ Τζινιόλη γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1969,
είναι Έλληνο-Ιταλίδα τραγουδίστρια και μουσικοσυνθέτης μεγαλωμένη στην Αμερική (Miami, Florida).Ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της σε ηλικία 8 ετών ως Drummer σε νυχτερινά μαγαζιά της Floridas, για πέντε χρόνια κάνανε συναυλίες σε πολλά μέρη της Αμερικής ενώ ταυτόχρονα σπούδαζε πιάνο και σαξόφωνο. Στα 10 της χρόνια άρχισε να γράφει στίχους (αγγλικούς) και δικιές της μελωδίες της εποχής.
   Το 1982 (13 ετών) Δημιούργησε Rock συγκρότημα με φίλους συμμαθητές "RATED X", στην συνέχεια ήρθε το 1986 με την οικογένεια της στην Ελλάδα και αποφάσισαν να μετακομίσουν μόνιμα. Έπιασε δουλειά σε ένα μουσικό στέκι 1986 στον Πειραιά "ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ" και φτιάξανε συγκρότημα (μαζί με τον Νεκτάριο Σφυράκη).Το1988 (19 χρονών ) ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι, δούλεψε επαρχία και στο εξωτερικό όπως και σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας με αξιόλογους μουσικούς και καλλιτέχνες (επώνυμους και μη).

   Το 1997 κάνει την πρώτη της επιτυχία σαν μουσικοσυνθέτης και στιχουργός με τον Νεκτάριο Σφυράκη "ψέματα". Ξεκίνησε η επαγγελματική της καριέρα ως Δημιουργός και δούλευε ταυτόχρονα σαν τραγουδίστρια. Το 1999 για προσωπικούς λόγους αφήνει το τραγούδι
( 30χρονών ).Το 2000 Εκείνη την εποχή κυκλοφορεί ο Θέμης Αδαμαντίδης με δική της σύνθεση και ενορχήστρωση το τραγούδι "KAI NA 'MOYNA" & "Είμαστε και οι Δυο Αλήτες".Στην συνέχεια βγαίνει και το επόμενο cd του Αδαμαντίδη με 2 τραγούδια δική της σύνθεση και ενορχήστρωση"Ματωμένα Χείλη" και "Κοίτα πως τα Φέρνει Κοίτα".
   Ασχολήθηκε μετά με τον Γιώργο Γιασεμή το 2002 και κυκλοφόρησε με δικά της τραγούδια στην Θεσσαλονίκη "ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ", "ΑΚΟΜΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ" και "ΣΥΓΝΩΜΗ". Μετά από χρόνια ξαναεπιστρέφει κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα με νέους καλλιτέχνες, με επώνυμους στιχουργούς και νέους, με δικά της τραγούδια και ενορχηστρώσεις. Εμείς από την μεριά μας δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή πορεία και δύναμη !!!
 Ακούστε ένα πολύ γνωστό τραγούδι που ερμηνεύει ο Θέμης Αδαμαντίδης σε μουσική της Σίσσυ Τζινιόλη και στίχους του Νίκου Σταχτέα … Απολαύστε το !!!

Άρθρο : Βασίλης Μπαρλάκας Βασίλης Μπαρλάκας

2 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για το αφιέρωμα στο blog σας. Με τιμά ιδιαίτερα όταν κάποιος δίχνει αγάπη και σεβασμό για τις προσπάθειες που έχω κάνει στην πορεία της ζωής μου και της καριέρας μου.
    Σας εύχομαι ότι καλύτερο.

    Με εκτίμηση,
    Σίσσυ Τζινιόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αξίζεις Σισσυ!!!Τιμή μας να φιλοξενούμε τόσο αξιόλογους καλλιτέχνες!Σε ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.